Secretariaat

Bewoners belangenvereniging
Rondom De Grote Kerk
Grotekerksbuurt 8
3311 CB Dordrecht
Tel: 078-6148024
KVK: 50837621

postheadericon Wijkwensen 2014

De Wijkwens moet een bijdrage leveren aan de sociale samenhang , de leefbaarheid of veiligheid in de buurt versterken en moet een ( breder) maatschappelijk belang dienen . Ook is voldoende draagvlak in de buurt belangrijk .

www.wijkendordrecht.nl/wijkwensen

Ingediende Wijkwensen van Leden van de ;

BewonersBelangenVereniging Rondom De Grote Kerk Dordrecht . www.rdgk.nl

1. 4-10-2014. Huislantaarns bij de toegangsdeuren . Bijv. 10 in de GKB. Andere lichtimpressie en veiliger gevoel in de straat .

2. 4-10-2014. Binnen KalkHaven. Terugplanten van zo groot mogelijke bomen op de geruïneerde Binnen KalkHaven. Haven verloederd.

3. 4-10-2014. 1. Houttuinen. Kuil in de weg bij de Ingang v/d Houttuinen dichten. Veiligheid .

2. VVV Infobord vanachter PABLO s terras verplaatsen naar bijv. hoek Houttuinen/Brug. 3. Kerkstraat/Houttuinen 32.( hoek ) Plaatsen v. Electr.Auto-Laadpunt ( Er zijn al 5 EV voertuigen woon/werkachtig op die lokatie ) 4. St SuraPlein , betere Info-borden over Parkeer-automaten + Vergunningen .

4. 5-10-2014. 1. Permanent Parkeerverbod voor de Korte Engelenburgerkade 18-22 , ook s avonds en week-ends . ( Bevorderen Veiligheid in de Buurt, goed bereikbaar voor Ambulance , Brandweer , etc. ) 2. Een betere markering ter plaatse van het Parkeerverbod . 3. Handhaving wordt niet gedaan , vooral s avonds en week-end.

5. 5-10-2014. Schuitemakerstraat. Het lege veldje waar veel kinderen spelen , hondenpoep-vrij maken. Een bord plaatsen , dat er kinderen spelen en er een speeltuintje en/of moestuin voor ouderen van maken .

6. 5-10-2014. Z.g. “ Boom “/ meer takken is het niet , FLINK snoeien !! VoorstraatHaven , tuin lokatie Grotekerksbuurt 14 . Overlast/Onveilig !

7. 6-10-2014. Maartensgat . Graag Parkeervoorziening voor Fietsen . Bewoners kunnen de fiets nergens parkeren ! Rede o.a. smalle stoepen / parkeren voor de huizen is problematisch !

8. 6-10-2014. 1. Grotekerksbuurt , de voegen in de bestrating opvullen zoals in de Visstraat. Onkruid groeit er nu tussen. 2. St Jacobsplein , een aantal afvalbakken bij plaatsen. Overlast van zwerfafval !

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.